Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

η φωτεινη πλευρα της ζωης!!

Λόγω έλλειψης χρόνου και όχι βαρεμάρας.... σας αφιερώνω αυτό το βιντεάκι με όλη μου την αγάπη !!!! Νά έχετε μια χαρούμενη Κυριακή και μια ποιό αισιόδοξη εβδομάδα!!                                                                                                         Μού  το στειλε η φίλη μου Ηώ σε άλλη έκδοση  με ακόμη ποιό πολλά χαμόγελα...Ευχαριστούμε Ηώ!!! απολαύστετο!!!         http://www.youtube.com/watch?v=LxQgXgS5G3chttp://www.youtube.com/watch?v=LxQgXg

17 σχόλια:

*ΖΕΥΣ* είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Βάσσια είπε...

Μαριάνα μου, επίσης.
Μια όμορφη Κυριακή και μια γλυκιά και όμροφη εβδομάδα.

:-)

Γιάννης Παππάς είπε...

γειά σου Μαριάννα πολυάσχολη ...
καλη σου μέρα

Μαριάνθη είπε...

Να σαι καλά και συ!Κοντεύουμε να χάσουμε και το χαμόγελό μας.

Δέσποινα Γιαννάκου είπε...

Ας δούμε λοιπόν τη φωτεινή πλευρά της ζωής, ας σφυρίξουμε χαρούμενα κι ας ευχηθούμε μια όμορφη εβδομάδα !!!
Καλό βράδυ Μαριάννα μου σ' ευχαριστούμε το είχαμε ανάγκη !!!

VERÓNICA MARSÁ είπε...

Τίτο, τίτο, τοτιτορί τιρορί... χαρουμενή ζωή...

Καλά περάσα μία στιγμή με ένα χαμόγελο!!!!

Φιλάκια πολλά, πολλά.

ΗΩΣ είπε...

χαχαχαχαχαχαχα
ΤΕΛΕΙΟ!!! Από τα αγαπημένα μου κομμάτια, από τότε που το άκουσα από τους στο Life of Brian (Monty Python) και έεεελιωσα στα γέλια! χαχαχαχαχαχαχα
http://www.youtube.com/watch?v=LxQgXgS5G3c&feature=related

mar9659 είπε...

Ζεύς Καλή σου μέρα !!!Χαίρομαι που μπόρεσα να δώσω μια νότα χαρούμενη...μας χρειάζεται με όλα αυτά που ζούμε...Νάχεις μια όμορφη εβδομάδα με πολλά χαμόγελα!!!

mar9659 είπε...

Βάσσια μου!!!Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ καλή μου!!!Γλυκό φιλί και πολλά χαμόγελα!!

mar9659 είπε...

Γειά σου και σ'εσένα Γιάννη.Οντως είμαι αυτό τον καιρό πολυάσχολη...διακρίνω μια αμφισβήτηση να πώ...Να είσαι καλά !!Καλή σου εβδομάδα!!

mar9659 είπε...

Συνονώματη μου !!Ακριβώς καλή μου έχουμε τόση ανάγκη απο ένα χαμόγελο...ας μην αφήσουμε να μας στερήσουν και αυτό...Νάχεις μια όμορφη εβδομάδα με πολλα χαμόγελα!!!

mar9659 είπε...

Δεσποινάκη μου εγώ ευχαριστώ που μέσα απο τούτη την παρεούλα που δημιούργήσαμε μπορούμε και δίνουμε κάποιες νότες χαρούμενες...και προχωρούμε σε τούτο το χάος που ζούμε τούτο τον καιρό...Γλυκό φιλί με πολλά πολλά χαμόγελα!!!

mar9659 είπε...

Έτσι μπράβο αγαπημένη μου Βερόνικα χαχαχα μπραβίσιμοοο!!! Χαίρομαι πολύ που μπήκες στον χαρούμενο αυτό ρυθμό...Αυτό επιθυμούσα να αισθανθούμε όλοι λίγο αισιόδοξα και χαρούμενα για να αντέξουμε... Φιλάκιααα ΜΑΤΣ!!!!!!!!!!!

mar9659 είπε...

Ηώ μου !!!!Νάσαι καλά φίλη μου Γέλασα και εγώ πολύ με το βιντεάκι που μούστειλες θα το προβάλλω και αυτό έχει πολύ γέλιο χαχαχα!!Γλυκό φιλί με ακόμη ποιό πολλά χαμόγελα!!!χιχιχιχι!!

Ο ΜΑΓΟΣ! είπε...

καλημερα καλη εβδομαδα! με χορουσ και με τραγουδια και με ομορφα λουλουδια..

mar9659 είπε...

Καλή σου μέρα Μάγε μου!!!Ετσι ακριβώς κόντρα στην κατήφεια και την μιζέρια ....Νάχεις μια όμορφη εβδομάδα με πολλά πολλά χαμόγελα!!!

Ανώνυμος είπε...

να σαι καλα πολυ ομορφο!!